Online
Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 174, legújabb: Martin130302
Dátum / Idő
 
MÁV By
29 aug : 15:44  Írta Mrcell
A Mai naptól elérhetővé vált Train Simulator 201x alá is a Mogyorósi Norbert​ által készített MÁV By sorozatú távolsági személyvagyon. A modellt Asareus konvertálta át Train Simulatorba. A modellt a letöltésekből tudjátok letölteni, mindenkinek esemény mentes közlekedést kívánunk a járművel.

Új letöltések
23 aug : 02:20  Írta czkkrgbr
Új váltóállító berendezés, és 3D-s vágány készletek valamint magas töltések kerültek fel a letöltések közé, Asareus jóvoltából. Mindenkinek kellemes használatot kívánunk hozzá.Boldog Új Évet Kívánunk!
31 dec : 11:12  Írta Mrcell
Mindenk kedves tagunknak Boldog Új Évet és Baleset mentes virtuális kilométereket kíván a Railsimulator.hu csapata!
Boldog Békés Karácsonyt!
23 dec : 12:05  Írta Mrcell
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánunk.
Program ajánló
15 szept : 09:19  Írta Mrcell
A rendezvényen a railsimulator.hu csapata is képviselteti magát és természetesen a Train Simulator is kipróbálható lesz!

Szeptember elején ismét becsengettek az általános- és középiskolákban, egyetemeken - ez pedig azt is jelenti, hogy a Virtuális Vasúti Klub csapatának is megkezdődik az őszi szemeszter - így három alkalommal várunk titeket a Kispest Munkásotthon Művelődési Házban Virtuális Vasúti Találkozóink keretén belül. Az első alkalom szeptember 21.-e vasárnap, a többit - és egy rövid videót a rendezvényről - pedig ezen a linken találtok!

Mivel a nyáron azért nem csak a Balatonon zajlott az élet, hanem a ezen a fronton is történt egy-két dolog úgy vélem bőven lesz miről beszélgetni ill. lesz mit kipróbálni. Pl. érdekelne, ti mit gondoltok a Wos 4-ről kiszivárgott videóról vagy a legújabb Train Simulator 2014 pályáról? Ha minden jól megy addig megpróbálom felbűvölni a tablet-emre a Hmmsim-et így talán megnézhetünk egy BVE 4.2 pályát Apple környezetben is és természetesen nálam lesz a Saitek kontroller is így azzal is lehet metrót vezetni! Ha kedvet kaptatok a részvételhez várunk titeket most vasárnap 10 és 16 óra között a KMO-ban. Délelőtt azok jöjjenek, akik inkább beszélgetni akarnak és az újdonságokra kíváncsiak, délután pedig szabad játék lesz a jelenlévők gépein korosztálytól függetlenül! A helyszín Kőbánya Kispest metróállomástól 5 perc sétával közelíthető meg.

A cikk a vonatmagazin.blog.hu-ról származik.
Megújúltunk!
13 szept : 23:31  Írta Mrcell
A mai nappal (2014.09.14) megújítottuk a railsimulator.hu oldalát.
Igyekeztünk egy modernebb ,de átlátható és jobban kezelhető honlapot készíteni, reméljük ezt sikerült is.
A régi honlapról minden letöltést át mentettünk erre a honlapra. A letöltések használatához regisztrációra van szükség amit egy adminisztrátornak kell jóváhagynia! Erre azért van szükség ,hogy a robotokat kitudjuk szűrni!
http://virtualtransport.eu/